top of page

Plafond perfect aflijnen

Bijgewerkt op: 15 sep. 2022

Een plafond perfect aflijnen met je verfkwast of verfrol is zelfs voor een schilder geen evidentie. Met afplaktape de boel gaan afplakken zal ditmaal niet werken. Je kan nooit perfect de lijnen (lees golving) van het plafond volgen. Je zal dus achteraf geen mooie strakke lijn hebben tussen de verf van je muur en dat van het plafond.


Aflijnen doe je zo
Ook voor hoeken


Deze manier kan je ook gebruiken voor de hoeken. Gebruik je 1 accent muur dan is het belangrijk dat je een mooie overgang hebt in de hoek. In mijn geval heb ik eerst met de lichte verf de hoek mee geschilderd. Maw, een 5 tal cm van de aanpalende muur is mee geschilderd. Vervolgens als de verf voldoende droog is, met dezelfde techniek afgelijnd. Dus met het afdekplaatje gericht naar de lichte muur. Zo overschilder je terug de licht kleur en blijft er een mooie strakke lijn over.


Linomat S100 verfrollerMet de Linomat S100 verfroller kan u snel en nauwkeurig besnijden in hoeken en randen, zonder lastig en tijdrovend afplakken van de aangrenzende oppervlakken. Deze verfroller wordt compleet geleverd met speciaal frame, verstelbare randafwerking bewaker en een 10cm lange vacht roller van 100% Polyamide.

Bron: https://linomat.nl/assortiment/


De Linomat S100 met 5,5mm afdekplaat is uitermate geschikt als u een muur gaat schilderen tegen een plafond dat sterk hobbelig is of niet helemaal recht loopt.

Tip:

u kunt ook meerdere indelingen gebruiken. Kies de ene indeling voor de startpagina van uw blog en een andere voor uw categoriepagina's. U kunt indelingen op elk moment wijzigen, zelfs na het publiceren van uw blog.

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page