top of page

BEHANG

Vind je een vlakke geschilderde muur toch maar saai? Zou je de kamer gezelliger willen maken met iets vernieuwends of een pittig detail?

 

Dan kan je bij ons terecht voor het perfecte behangpapier. In ons ruime assortiment kan je vliesbehang, vinylbehang of een combinatie van beide vinden. Bovendien hebben wij verschillende patronen, structuren, kleuren en stijlen in ons gamma van Arte, Rash, Eiffinger, Masureel en Hooked on Walls. 

Is je muur niet mooi effen en wil je hem toch schilderen dan hebben wij de perfecte oplossing! Beplak dan eerst de muur eerst met overschilderbaar vlies- of glasvezelbehang voor je ze bedekt met een laag verf, bespaar je jezelf heel wat kopzorgen en krijg je bovendien een fantastisch resultaat!

Zie je het niet zitten om zelf te behangen doen wij het graag in jouw plaats.

RBO binnenhuisafwerking behang 2.jpg

ARTE

Arte staat voor innovatieve behangcollecties, unieke muurbekleding voor luxueuze interieurs en projectinrichtingen.

 

Herkenbaar zijn de verfijnde textuur, bijzondere patronen en het gebruik van illusies. Kwaliteit en vernieuwing staan hoog in het vaandel bij Arte.

 

Daarom zijn ze altijd op zoek naar nieuwe technieken en wordt er geëxperimenteerd met nieuwe materialen die nog niet eerder zijn gebruikt.

HOOKED ON WALLS

Soms gedurfd, vaak verrassend en altijd net dat tikje anders.

 

HookedOnWalls is een designer behangmerk met een uitgesproken eigen stijl, smaakvol en tegelijk toegankelijk. De dessins zijn ruim toepasbaar, zowel in privé interieurs als binnen de projectmarkt.

 

In het uitgebreide aanbod vindt iedereen behang naar z’n smaak.

De collecties worden ontworpen door een team ervaren designers. Zij volgen de ontwikkelingen in interieur en mode niet alleen, ze lopen er ook op vooruit en staan zo mee aan de basis van nieuwe trends.

Hooked on walls.jpg

"if you haven't found it yet, keep looking...

in our collection of wallpapers"

Contacteer ons

Locatie

 2160 Wommelgem

Contact

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram

Bereikbaarheid

Ma - Vrij

Zaterdag

Zondag

08:00  – 20:30

10:00   – 17:00

gesloten

bottom of page