top of page

Heb je graag een vrijblijvende offerte?

Schilderwerken

Bij onze schilder ben je aan het juiste adres voor alle schilderwerken. 

We hebben een ruim assortiment aan Sigma verf met de keuze tussen duizenden kleuren en talloze uiteenlopende structuren.

✔ grondlaag primer

✔ binnen en buiten verf

✔ watervaste coatings

✔ lak

✔ beits

✔ vernis

✔ vloer verf

Heb je een heel specifiek idee of zie je door de bomen het bos niet meer? Wij staan altijd klaar om te helpen bij jouw keuze en geven professioneel advies. We komen dan graag even langs met een RAL-waaier zodat jij jouw perfecte kleur kan kiezen.

Voor wie meer houdt van behang hebben we een ruim assortiment aan behangpapier in verschillende stijlen en patronen. 

RBO schilder 2.jpeg
schilderen.png

schilderen

behangen.png

behangen

Kaleien.png

kaleien

kleuradvies.png

kleuradvies

buitenschrijnwerk.png

gevel en schrijnwerk

luchtgommen.png

luchtgommen

Voorbereiding

onze aanpak

Voor wij beginnen met schilderen, worden alle vloeren afgedekt met protectiekarton of zelfklevende folie. Zo voorkomen we beschadigingen. 

Alle vlakken die niet geschilderd mogen worden zoals deuren, ramen, plinten,, worden afgeplakt en opgekit met kwaliteit kit om een mooi strak resultaat te bekomen

 

De muren en plafonds kijken wij na op gebreken en worden bijgeplamuurd mits dit nodig is. Dan worden deze volledig opgeschuurd. 

 

Een goede hechting is uiterst belangrijk dus voorzien we voor de 1ste laag voorzien wij altijd een Sigma primer om een goede hechting te bekomen op de ondergrond. Hierna worden nog 2 eindlagen voorzien.

Benedenverdieping te Wommelgem

Tijdens dit renovatieproject hebben we gans de bendenverdieping en traphal voorzien van nieuwe gyproc en plat dak. Als laatste stap kwamen de schilderwerken aan bod die écht voor de finishing touch zorgt. 

RBO Doornaardstraat keuken.jpg

Buitengevel te Boechout

bekijk het project

Deze villa werd eerst afgespoten en gereinigd waarna enkele voegen hersteld werden. De gevel kreeg een laag Sigma Fix en 2 lagen Siloxan verf. Er is gekozen voor een witte tint die mooi kleurt wanneer de avondzon op de buitengevel valt.

schilderwerken buitengevel te boechout

Kinderkamers in Ranst

De bovenverdieping had dringend nood aan verfrissing en werd omgetoverd tot 2 mooie kamers. De dochters kozen op basis van Pinterest een frisse munt toets en de velux kregen ook een witte laklaag. De vloer werd afgewerkt met een parketlook van Moduleo® LayRed LVT vloeren. Zeer zacht, warm en aangenaam aan de voeten en heel makkelijk in onderhoud.

RBO - binnenhuisafwerking schilderwerken lvt vloer in renovatie

Appartement te Berchem

Dit lichtrijke appartement werd geschilderd zodat het kon verkocht worden. De klant koos voor een zacht witte tint die het daglicht extra benadrukt. De ijzeren binnendeuren werden in het grijs gelakt en steken mooi af op de witte muren. Ook de raamgarnering (raamdecoratie) werden door ons voorzien en geplaatst.

RBO - binnenhuisafwerking schilderwerken 1a.jpg

Buitengevel te Deurne

Deze 8m hoge buitengevel werd behandeld met Sigma Fix als hechtingslaag en afgewerkt met Sigma Facade die zorgt voor de watervaste coating. De klant koos voor het zonnige Savannah Safari PPG1207-5

schilderwerken buitengevel renovatie gevel te Deurne
"the best color in the whole world is the one that looks good on you...
or on your walls
logo sigma.jpg
hookedonwalls_logo.jpg
Eijffinger logo.jpg

Heb je nog vragen over onze schilderwerken?

Locatie

 2160 Wommelgem

Contact

+32 486 06 74 61

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram
Bereikbaar

Ma - Vrij

Zaterdag

08:00  – 20:30

10:00   – 17:00

Zondag

gesloten

bottom of page