top of page

KLEUR- & WOONADVIES

Door het gebruik van kleuren en accenten kan je in elke ruimte de juiste sfeer creëren. Verruim of verklein de kamer in de hoogte of in de breedte. Combineer met een passend behang of sfeervolle raamdecoratie om het gezellig te maken.

Een perfecte afwerking van de woning draagt bij tot een goed gevoel waar je nog jaren plezier aan kan beleven.

Thuiskomen voelt dan ook écht aan als thuiskomen!

""grote dromen beginnen klein...

of bij onze kleurconsulent"

There is no beauty without color

Een hip behang, een intense kleur, nieuwe gordijnen, een visgraatvloer... het zijn de details die uw interieur persoonlijk en uniek maken. Dankzij onze jarenlange ervaring op verschillende terreinen en onze creatieve aanpak, weten we het verschil te maken en een wauw-gevoel te creëren. En dat kan soms door kleine ingrepen, zodat voor elk budget à la carte gewerkt kan worden.

RBO Renovaties - interieur architect.jpg

Eigen kleur- & woonconsulente

Ben je er nog niet uit welk gevoel de ruimte moet uitstralen dan kan de kleur- & woonconsulente je helpen met kleuradvies en zorgt ze voor de perfecte sfeer in uw slaapkamer, badkamer, keuken of woonkamer.  Met oog voor detail en authentieke elementen nemen we je mee in een beleving.

RBO binnenhuisafwerking behangpapier interieur

Telewerken & home office

Telewerken doe je best in je eigen home office waar rust en gezelligheid centraal staan. Dit kan in een aparte kamer of baken een deel van de woonkamer af om te werken. Met de juiste producten maken we de perfecte omgeving.

Comfortabel werken begint ook met de juiste bureelbenodigdheden.  Een ergonomisch bureau  en -stoel, printer en andere kantoorartikelen kunnen we aanbieden bij de inrichting van uw home office.

Home office.jpg
bottom of page