top of page

Luxevinylvloeren

Bij ons vind je voor elke vloer een perfecte oplossing. We denken mee na over de beste keuze in uw interieur of naar functionaliteit. We hebben vloerbekleding voor alle soorten ruimtes en stijlen binnen verschillende prijsklassen:

Vinyl vloerbekleding

Ben je op zoek naar vinyl vloerbekleding, dan hebben we merken als Novilon, Ambiant, Gerflor en Tarkett.

Parket

Voor parket gaat onze voorkeur uit naar: Lalegno, Quick-Step, Trinka en Raffinato.

Vast-tapijt, decoratieve tapijten, badmatten, voetmatten

Zoek je naar tapijt dan kan je de volgende merken vinden in ons gamma: Lano, Desso, Domo, Balsan en Ambiant.

Lvt vloeren

Een nieuwe trend in vloerbekleding zijn luxe vinylstroken of lvt vloeren genaamd. Wij voeren het merk Moduleo en Forbo als verlijmbaar of klikstroken. Daarnaast verdelen we een heel nieuw product: Coretec. 

RBO binnenhuisafwerking moduleo luxevinylvloer moods.jpg

MODULEO

Moods is de creatieve collectie van Moduleo.

De vinylplanken en vinyltegels in de Moduleo-collecties zijn stuk voor stuk geïnspireerd door de natuur. Ze zijn ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd in Avelgem, België.

 

Elke Moduleo vloer heeft haarscherpe details en ziet er hyperrealistisch uit. Ze vergroten het realisme door de textuur van de toplaag te verbeteren. Door een uniek “embosseringsproces” brengen ze de kleinste details van elk houtdesign tot leven.

 

Dankzij deze reliëfstructuur zie en voel je de diepte van de houtnerven en de knoesten.

 

Voor wie de dingen graag groots ziet, zijn er XL-planken en tegels beschikbaar in de Transform- en Impress-collectie. Ook de LayRed vinylvloeren zijn in verschillende formaten beschikbaar.

NOVILON VIVA

Novilon Viva is een sterke en duurzame vinylvloerbedekking die makkelijk schoon te maken is, comfortabel warm aanvoelt en uiterst geluidsabsorberend. Een perfecte vloer om jaren op te leven dankzij de unieke constructie en Diamond Seal oppervlakteafwerking!

Novilon Viva biedt een eigentijdse reeks realistische dessins in hout, beton, steen en tegels. De realistische texturen, waaronder een echte v-voeg op verschillende houtdessins, dragen bij aan het authentieke karakter van het assortiment.

Hiermee past deze collectie even goed in de hectiek van een druk gezinsleven als in een rustiger klassiek of modern appartement.

RBO binnenhuisafwerking novilon vivia luxevinylvloer.jpg

"an empty floor is a story waiting to happen

and you are the author...

Let us publish that story"

Contacteer ons

Locatie

 2160 Wommelgem

Contact

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram

Bereikbaarheid

Ma - Vrij

Zaterdag

Zondag

08:00  – 20:30

10:00   – 17:00

gesloten

bottom of page