top of page

Raamdecoratie

Een mooie raamdecoratie is de kers op de taart van je ruimte.

Wij beschikken over een uitgebreid gamma aan producten van de merken: Louverdrape en Copahome.

 

De duurzame producten zijn stuk voor stuk perfect afgewerkt. Ons deskundig team komt bij jou thuis op voorhand de ramen opmeten voor je je bestelling plaatst. Aarzel niet om je creatieve ideeën met ons te delen en ons om professioneel advies te vragen als je niet meteen weet wat je zoekt.

Voor raamdecoratie hebben we horizontale en verticale jaloezieën, rolgordijnen en paneelgordijnen van onder meer de volgende merken in ons gamma:

✔ Luxaflex

✔ Zonnelux

✔ voorzetwanden

✔ Hollandse Haag

✔ Jab

✔ Vedelux

RBO binnenhuisafwerking luxafle.jpg

LUXAFLEX

Onze horizontale jaloezieën met hun nauwkeurig ontworpen design en verkrijgbaar in een brede waaier aan kleuren en designs, bieden flexibele lichtregeling en brengen zowel stijl als comfort in je huis.

De nieuwe collectie jaloezieën bevat de allernieuwste kleuren en designtrends met getextureerde en soft-touch looks die perfect passen bij zowel moderne als klassieke interieurs.

Van pasteltinten tot glamoureus goud of tijdloos zwart en wit, Luxaflex® jaloezieën voegen extra stijl toe aan elk raam. Onze luxe metallic looks en warme, natuurlijke tinten veranderen de eigenschappen van het licht en bieden privacy wanneer je die nodig hebt.

ZONNELUX

Raamdecoratie van Zonnelux wordt op maat gemaakt van de beste materialen. Maatwerk vraagt om flexibiliteit en goed vakmanschap. En dat is precies wat we doen.

 

In hun fabrieken in Europa produceren ze deze raamdecoratie. Ieder product wordt deels met de hand gemaakt.

Bij​ het inrichten van je woning wil je een interieur creëren dat bij je past. Raamdecoratie heeft grote invloed op de sfeer van een ruimte. Het is daarom belangrijk dat de raamdecoratie perfect aansluit bij jouw interieurstijl. Zonnelux heeft voor ieder interieur - van trendy tot  tijdloos - passende raambekleding.

Met raambekleding kun je jouw interieurstijl verder vormgeven. Daarnaast helpt raamdecoratie om de warmte buiten te houden, kun je een ruimte verduisteren of met het zonlicht spelen. Laat je daarom adviseren over raamdecoratie die bij jou, het raam en je interieur past.

RBO binnenhuisafwerking zonnelux.jpg

"stop looking at the walls, look out the window...

or at our window coverings"

Contacteer ons

Locatie

 2160 Wommelgem

Contact

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram

Bereikbaarheid

Ma - Vrij

Zaterdag

Zondag

08:00  – 20:30

10:00   – 17:00

gesloten

bottom of page