top of page

VERF

Verf is de sfeermaker bij uitstek.

 

Kiezen van de juiste kleuren bepaalt de sfeer en warmte van de kamer. Samen met onze schilder kan je de RAL-waaier bekijken om de gepaste kleur te kiezen. Ben je niet helemaal zeker van je keuze, kan onze kleur- & woonconsulente je bij staan met advies.

Naast verven voor muur en plafond hebben we ook andere verfsoorten in aanbieding om mee te schilderen:

  • watergedragen lak

  • synthetische lak

  • vernis

  • beits

We hebben een ruim assortiment aan Sigma verf. Naast uiteenlopende structuren heb je een keuze uit duizenden kleuren. Heb je graag een staal? Dan kan je er gerust enkele opvragen. 

logo sigma schilderen verf

SIGMA VERF

Sigma verf staat waar u voor staat. Dat kan een prachtig afgerond project zijn, kostenefficiënt onderhoud, esthetisch én functioneel kleuradvies, maar evengoed een strak gelakte voordeur.

Dus luisteren en leren we, en werken we dagelijks aan producten en diensten die u helpen het beste uit uzelf te halen. Zo wordt ieder project een succes. Van groot tot klein.

SIGMA KLEUR VAN 2022: Kom tot rust met Olive Sprig

Sigma Coatings introduceerde zijn kleur van het Jaar 2022: Olive Sprig (PPG1125-4) - een elegante, geaarde, veelzijdige en zeer aanpasbare grijsgroene kleur. Deze kleur staat voor nieuwe groei in een wereld na de pandemie en bootst de veerkracht van de natuur na.

Olive Sprig is een ontspannen, maar verleidelijk groen dat het gevoel van verzachtende aloë vera of een geurige plant nabootst - en elke ruimte opfleurt met natuurlijke levendigheid. Olive Sprig is een veelzijdige kleur die zowel binnen als buiten goed tot zijn recht komt en past in vrijwel elke omgeving. 

Olive Sprig leent zich om gecombineerd te worden met natuurlijke materialen, en staat prachtig naast unieke architecturale elementen en meubels met gebogen vormen om een comfortabele ruimte te creëren. De kleur kan helpen bij het creëren van een toevluchtsoord in een slaapkamer, en combineert prachtig met messing accenten en houttinten op een eiland of lagere keukenkastjes.

 

Huiseigenaren en professionals kunnen ook inspiratie opdoen uit deze kleur door het gebruik van vloer tot plafond smaragdgroene tegels in een badkamer, het opnemen van een luxe fluwelen groene bank in de woonkamer, of dompelen het huis in planten in een verscheidenheid van vormen, kleuren en maten.

schilderen sigma kleur 2022.jpg

"every person brings out a different color in you...

we hope to bring you some happy yellow.

Contacteer ons

Locatie

 2160 Wommelgem

Contact

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram

Bereikbaarheid

Ma - Vrij

Zaterdag

Zondag

08:00  – 20:30

10:00   – 17:00

gesloten

bottom of page