top of page

Over RBO binnenhuisafwerking

In 2008 startte Christophe Platteau als klusjesman in bijberoep een eenmanszaak. Al snel was duidelijk dat door zijn ambitieus en dynamisch karakter nieuwe uitdagingen zijn pad zouden kruisen. Klussen die te groot waren om alleen te doen, besteedde hij uit of deed ze samen met andere aannemers.

 

Zo ontstond een hechte band en netwerk van verschillende ervaren vakmannen die vandaag de dag nog steeds tot zijn beschikking staan. 

Meet The Team

"a company is only as good as the people who work for it"

Christophe Platteau

zaakvoerder 

Op zijn 15 jaar is hij begonnen met het dragen van koffertjes vol met boormachines, gereedschap en materiaal. Al snel groeide hij in de 10 jaar dienst uit tot een volwaardige all-rounder. Sinds 2008 is hij de trotse zaakvoerder van RBO binnenhuisafwerking.

Samen met zijn vrouw hebben ze 3 prachtige kindjes. Ze genieten ervan om te gaan wandelen of fietsen. Picknick klaar en met de kids achterop trekken ze erop uit. Een familiedagje mag dus zeker niet ontbreken. 

Het familiale en gezellige karakter zal je zeker merken in de communicatie.

 

Als zaakvoerder leert hij je graag kennen om jouw project te realiseren en is daarom zelf jouw contactpersoon tijdens de werken.

Team Glenn

gyprocwerken, tegelwerken en renovatie

Glenn is jaren plaatser geweest van gashaarden. Omkastingen en afwerkingen in gipsplaten zijn voor hem dus dagelijkse kost. Het starten van gyprocwerken enkele jaren geleden is dan ook een logisch gevolg.

 

Naast het plaatsen van alle toepassingen in gipsplaten is hij een kei in kleine renovaties. Hier voorziet hij ook de tegelwerken en indien nodig enkele kleine loodgieterij werken in bvb. een badkamer- of zolderrenovaties.

Team Geert

schrijnwerkerij, maatkasten en dressings

Geert en zijn team hebben een hart van hout. Zijn familiale no-nonsens aanpak wordt gewaardeerd door onze klanten. Als sinds 1994 stroomt er hout door zijn aderen en verzorgt hij maatwerk in onze eigen productie atelier. Zijn mm-perfectie komt goed van pas bij het ontwerpen van maatkasten, dressings en trappen. Daarnaast produceren en plaatst hij met zijn team parketten, keukens, binnendeuren en interieurbouw.

Ook het gamma van ramen en deuren in hout zijn al uitgebreid met complexere constructies in metaal, aluminium en kunststoffen. 

Team Dirk

schilderwerken, vloerbedekking en decoratie

Dirk is de 4 generatie vakman in zijn familie. Al meer dan 70 jaar zijn ze een begrip. Voor al uw wensen op het gebied van binnenhuisdecoratie en vragen omtrent interieurverfraaiing en de uitvoering daarvan is hij de geknipte man.

 

Zijn vrouw ontvangt je graag in een kleine showroom-studio boordevol met stalen van de betere merken in wanddecoratie, behang, vloeren en verf. Op die manier proberen we het totaalconcept dat jij in gedachten hebt, zo veel mogelijk te benaderen.

Samen met zijn team voert hij alle schilderwerken uit zowel binnen als buiten. Naast schilderen plaatsen zij onze vinylvloeren, behang en raamdecoratie.

Team Steven & Bram

elektriciteitswerken

Elektriciteit is niet meer uit ons leven weg te denken. De technologie staat niet stil. Zo is er ook in de elektriciteitswereld heel wat veranderd. Het is zijn passie om met deze veranderingen om te gaan. Door met de beste producten te werken, is hij ook steeds op de hoogte van de nieuwste evoluties.

Heb je vragen over de esthetische oplossingen van LED verlichting, parlofonie en videofonie dan zal hij hier boeiend over vertellen. Ook centrale aansturing en domotica is al lang geen toekomstmuziek meer.

Team Helga

kleur- & woonadvies

Helga studeerde in 1999 af als interieur architect aan het Henry van de Velde Instituut in Antwerpen.  Ze is een echte krak als het aankomt op kleur- & woonadvies. Zij ziet dingen die er nog niet zijn.

 

Ze kijkt met een open blik naar interieurarchitectuur en vertaalt jouw wensen naar de werkelijkheid. Daarbij betreedt ze vaak nieuwe paden en laat ze zich inspireren door een waaier aan mogelijkheden.

 

Hoe groot of klein het project ook is, Helga zorgt voor een wonderlijk eindresultaat, perfect volgens de vastgelegde planning en het afgesproken budget.

bottom of page