top of page

Nooit meer sukkelen met behang verwijderen

Behang verwijderen is niet altijd een leuke klus. Sommige gebruiken een plantenspray of een spons om de muur vochtig te maken, anderen huren dan weer een stoomblazer om het af te weken. Ik gebruik nog een andere truc.De moeilijkheid van behang verwijderen is dat je behang is opgedeeld in verschillende lagen. Vooraan heb je de afwerklaag die je kamer de mooie uitstraling geeft, maar het is de achterste laag waar je de lijm moet kunnen weken zodat het papier los komt. Het papier enkel bevochtigen is dus onvoldoende en zal te lang duren.


Door gebruik te maken van een behangperforator kan je kleine gaatjes maken in de afwerklaag. Je zal merken dat het water nu beter tot aan de lijmlaag kan waardoor het behang beter loskomt.

Tip: gebruik een spons ipv een plantenspray. Door de spons zal het schuim van het detergent beter in het papier opgenomen worden.

De behangperforator van Perfax kan je kopen in bijna iedere doe-het-zelf zaak. Er bestaan varianten die eruit zien als een verfrol, maar dan allemaal kleine mesjes bevatten op de rol. Het goede aan de behangperforator van Perfax is dat je ronde bewegingen kan maken.


Veel succes en let op dat er niet teveel water in je mouwen loopt :-)


Bron:http://perfax.be/new/nl/onzeproducten/04_Behangaccessoires/01_behangperforator_BENL_NL

38 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page