top of page

Luxe vinyl vloeren voor elke interieur stijl

Bijgewerkt op: 15 sep. 2022

Luxevinylplanken en -tegels zijn een ideale keuze: de authentieke look van parket en natuursteen, maar dan warmer, zachter en veel gebruiksvriendelijker. Geef je vloer de nodige aandacht voor sfeer en inrichting. Hij speelt een onmiskenbare rol, als het even kan de hoofdrol.


Er worden verschillende termen gebruikt als het gaat om vinylvloerbekledingen, maar eigenlijk betekenen ze veelal hetzelfde. LVT staat voor 'luxevinyltegels', maar worden soms ook 'vinylvloeren' of 'pvc-vloeren' genoemd. Vinylvellen en linoleum zijn meestal verkrijgbaar op rol en worden vastgelijmd. LVT-vloeren zijn daarentegen verkrijgbaar in planken of tegels die makkelijk te hanteren zijn en 'zwevend' geplaatst kunnen worden ( d.w.z. zonder lijm) of vastgelijmd kunnen worden.

Geschikt voor vloerverwarming


Met vloerverwarming geniet je van een constante kamertemperatuur en meer vrije ruimte in je woonkamer. Mooi meegenomen is dat de vinylplanken en -tegels van Moduleo perfect te combineren zijn met vloerverwarming. Vinyl geleidt warmte optimaal. Dat komt het aangename gevoel alleen maar ten goede.


Eén ding is zeker: vinyl heeft niets meer te maken met de ouderwetse plastic ogende vloer die je je herinnert uit je grootmoeders huis.


Voelt aangenaam warm en zacht

Comfort en huiselijkheid staan centraal. Thuiskomen voelt dan ook echt als thuiskomen: schoenen uit en genieten op blote voeten. Vinyl voelt warm en zacht aan en tilt de gezelligheid in huis onmiddellijk enkele niveaus hoger.


Toont jouw persoonlijkheid

Met een designvloer kan je echt creatief uit de hoek komen? Met Moduleo Moods, een speelse collectie luxevinylplanken en -tegels in verschillende formaten, in unieke patronen en opvallende kleurcombinaties.


Van populaire visgraatvloeren tot geometrische hexagontegels, ontdek Moods en toon je creatieve persoonlijkheid door te spelen met vormen en kleuren.

De voordelen van LVT-vloeren


Met honderden beschikbare stijlen, kleuren en dessins bestaat er een LVT-vloer voor elke smaak en elk project. Dit zijn enkele van de belangrijkste voordelen:


Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page